Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Αθλητική Ένωση Θράκης και τον Άρδα Καστανέων, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στο γήπεδο του Κουτσού.
Για την ΑΕΘ ήταν το τρίτο παιχνίδι προετοιμασίας, ενώ ο Άρδας έδωσε το πρώτο του τεστ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα βρει αμφότερες τις ομάδες να συμμετέχουν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα, σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Ο Άρδας ήταν αυτός που πήρε πρώτος το προβάδισμα. Στο 30ό λεπτό, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας της ΑΕΘ, ο Ναπολέων Τασιούλας βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Η απάντηση της ΑΕΘ ήρθε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Στο 38’ ο Χρήστος Τυριάκης αξιοποίησε την αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων και έφερε το ματς στα ίσια, διαμορφώνοντας το 1-1.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 53’ έφτασαν στην ανατροπή. Ο Αλέξανδρος Κούπας ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ και με εξαιρετικό χτύπημα έγραψε το 2-1.
Ο Άρδας, ωστόσο, δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 80’. Ο Χρήστος Πεταλωτής κινήθηκε σωστά μέσα στην περιοχή και με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς για τις δύο ομάδες το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτέλεσε ακόμη ένα σημαντικό βήμα στην προετοιμασία τους για την απαιτητική πρώτη τους παρουσία στη Γ’ Εθνική.
