Close Menu
LEGA
    Facebook Instagram YouTube TikTok
    • Home
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
      • Super League1
      • Super League2
      • Γ’ Εθνική
      • Κύπελλο Ερασιτεχνών
      • Τοπικά
    • VOLLEY
      • Volley League Γυναικών
      • Pre League Ανδρών
      • Pre League Γυναικών
      • Α2 Ανδρών
      • Α2 Γυναικών
    • BASKET
      • National League1
      • National League2
      • Α2 Basket Γυναικών
      • ΕΚΑΣΑΜΑΘ
    • Live
    • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
      • Στίβος
      • ποδηλασία
      • Κολύμβηση
      • Κωπηλασία
      • Πυγμαχία
      • Πάλη
      • Ταεκβοντό
      • Τένις
      • πινγκ πονγκ
      • Ξιφασκία
      • Μηχανοκίνητα
    Facebook Instagram YouTube TikTok
    LEGA
    CHANNEL
    • legaTV
    • NorthLand
    • Elvis Story
    LEGA
    You are at:Home»Τραμπολίνο»Στην Εθνική Ομάδα Τραμπολίνο η Κατερίνα Παπαδοπούλου
    Τραμπολίνο

    Στην Εθνική Ομάδα Τραμπολίνο η Κατερίνα Παπαδοπούλου

    2 Απριλίου 2026
    Share Facebook Email
    Share
    Facebook Email

    Η μεγάλη επιτυχία του Αθλητικού Συλλόγου Ξάνθης «Ερατώ» έρχεται να επισφραγιστεί με την ένταξη της Παπαδοπούλου Κατερίνας στην Εθνική Ομάδα Τραμπολίνο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, μια διάκριση που γεμίζει υπερηφάνεια όχι μόνο τον σύλλογο αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

    Η Κατερίνα Παπαδοπούλου αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα αφοσίωσης, επιμονής και αθλητικού ήθους. Με πολυετή παρουσία στον χώρο και αδιάκοπη προσπάθεια, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κατακτήσει μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές της χώρας στο άθλημα του τραμπολίνου. Η επιτυχία της δεν είναι τυχαία· είναι αποτέλεσμα καθημερινής σκληρής δουλειάς, πειθαρχίας και αγάπης για το άθλημα.

    Καθοριστικό ρόλο στην πορεία της διαδραμάτισαν οι προπονητές της, Δημήτρης Ψωμόπουλος και Λαρίσα Παπάσοβα, οι οποίοι με συνέπεια, γνώση και αφοσίωση συμβάλλουν στην ανάπτυξη και εξέλιξη των αθλητών του συλλόγου. Μέσα από ένα υψηλού επιπέδου προπονητικό περιβάλλον, η Κατερίνα κατάφερε να καλλιεργήσει τις δυνατότητές της και να φτάσει σε αυτό το σημαντικό επίτευγμα.

    Η πρόκρισή της στην Εθνική Ομάδα αποτελεί δικαίωση χρόνων προσπαθειών και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει το εξαιρετικό έργο που επιτελείται στον Α.Σ. Ξάνθης «Ερατώ». Ο σύλλογος συνεχίζει να αναδεικνύει νέους αθλητές και να συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού.

    Η επόμενη μεγάλη πρόκληση για την Κατερίνα Παπαδοπούλου είναι η συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο, που θα πραγματοποιηθεί στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας. Εκεί, θα έχει την τιμή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, κουβαλώντας μαζί της τις προσδοκίες και τις ευχές όλων όσοι την στηρίζουν.

    Κατερίνα Παπαδοπούλου Τραμπολίνο
    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on TikTok
    Share. Facebook Email
    Previous Article61 ματς χωρίς ήττα: Ο Στοΐνοβιτς γράφει ιστορία
    Top Posts

    Σχεδόν έτοιμο το γήπεδο της Χρυσούπολης

    7 Οκτωβρίου 20252.451 Views

    Πανθρακικός-ΑΟ Ξάνθης LIVE

    14 Σεπτεμβρίου 20251.263 Views

    Γ’ Εθνική LIVE

    29 Ιανουαρίου 20261.155 Views
    Our Picks

    Στην Εθνική Ομάδα Τραμπολίνο η Κατερίνα Παπαδοπούλου

    61 ματς χωρίς ήττα: Ο Στοΐνοβιτς γράφει ιστορία

    Μυρτώ Σταμπουλίδου – Η αστείρευτη δύναμη πίσω από την επιτυχία

    © 2026 lega.gr.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.