Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο η νέα σεζόν για τον ΑΟ Καβάλα, καθώς στην πρεμιέρα της Super League 2 γνώρισε την ήττα με 1-0 στη Χαλάστρα από τον Καμπανιακό.
Το ματς
Το παιχνίδι ξεκίνησε με ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις εστίες. Όλα όμως άλλαξαν στο 27’, όταν ο Χρούστινετς αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Τομαρά, αφήνοντας την Καβάλα με δέκα παίκτες.
Η αριθμητική υπεροχή έδωσε ώθηση στον Καμπανιακό, ο οποίος στο 43’ βρήκε το γκολ που έκρινε τελικά το ματς. Σκόρερ ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Καθάριος, που εκμεταλλεύτηκε την καλή ανάπτυξη των «Σταχυοφόρων» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννίκογλου.
Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο
Στην επανάληψη, οι παίκτες του Νίκου Γράφα έδειξαν διάθεση να αντιδράσουν και ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά προσπάθησαν να ισοφαρίσουν. Ωστόσο, η αριθμητική ανισορροπία σε συνδυασμό με την καλή διαχείριση των γηπεδούχων δεν επέτρεψε στον ΑΟΚ να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Έτσι, το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Το αποτέλεσμα
Ο Καμπανιακός ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στον Α’ όμιλο της Super League 2, κατακτώντας τρεις πολύτιμους βαθμούς απέναντι σε έναν παραδοσιακά δυνατό αντίπαλο, ενώ η Καβάλα θα προσπαθήσει να βρει αντίδραση στις επόμενες αγωνιστικές, αφήνοντας πίσω της την ήττα της πρεμιέρας.
Οι συνθέσεις
Καμπανιακός (Αποστολίδης):
Κασαπίδης, Καράδαλης, Γαρύφαλλος, Σαρβανίδης (73’ Παπακωνσταντίνου), Ρόβας (82’ Δερμιτζάκης), Καράκουτης, Καθάριος Ν. (65’ Αλμπάνης, 82’ Ανανιάδης), Πολύζος, Ντουμάνης, Παπαστεριανός, Παντεκίδης.
ΑΟ Καβάλα (Γράφας):
Γιαννίκογλου, Κατσουλίδης, Διονέλλης, Χρούστινετς, Αλιατίδης, Μπρέγκου (80′ Ερνάντεθ), Κουντουριώτης, Γαβριηλίδης, Σιφνέος, Σγουρός (28′ Ξυγκόρος), Ελ Καντουσί.
photo credit Eurokinissi