Την πρώτη της φιλική αναμέτρηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου δίνει σήμερα η νεοσύστατη Κ19 του Πανθρακικού, η οποία δημιουργήθηκε φέτος στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας μας στη Superbet League 2.
Η ομάδα του Άγγελου Χασιώτη ταξιδεύει στις Καστανιές Έβρου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρδα Καστανεών, σε ένα δυνατό πρώτο αγωνιστικό τεστ.
Για τον Άρδα Καστανεών, η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία, καθώς θα βρεθεί απέναντι σε μια ομάδα με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται σε έναν σύλλογο με υψηλούς στόχους και διάθεση να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.
Παράλληλα, το φιλικό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία για τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό τεστ προετοιμασίας ενόψει της πρώτης επίσημης αγωνιστικής τους υποχρέωσης.
Ο Άρδας θέλει μέσα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να βγάλει χρήσιμα και θετικά συμπεράσματα, να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας και να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς μπροστά του βρίσκεται το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στον Βύρωνα Καβάλας, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Ένα φιλικό που αναμένεται με ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους, αλλά κοινό ζητούμενο: να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αγωνιστικά οφέλη.
