Με σημαντικές ανανεώσεις και μία νέα μεταγραφή συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Άθλου Ορεστιάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Pre League Ανδρών.
Στο ρόστερ της ομάδας για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν παραμένει ο Δημήτρης Γκαμπράνας. Ο 19χρονος κεντρικός αποτελεί ένα από τα παιδιά που αναδείχθηκαν μέσα από την οικογένεια του συλλόγου και συνεχίζει την πορεία του στον Άθλο, έχοντας κερδίσει τη θέση του στο ρόστερ μέσα από τη δουλειά και τη συνεχή αγωνιστική του εξέλιξη.
Για δεύτερη χρονιά θα φορέσει τη φανέλα του Άθλου και ο Κωνσταντίνος Κρίλης. Ο 30χρονος ομογενής κεντρικός είχε σημαντικό ρόλο την περσινή σεζόν και αποτελεί μία ακόμη σταθερή επιλογή για το κέντρο της ομάδας.
Την παραμονή του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εξασφάλισε και ο Φώτης Γιαννόπουλος. Ο 25χρονος κεντρικός, ύψους 1.99μ., εντάχθηκε στον Άθλο στα μέσα της προηγούμενης σεζόν και με τη δυναμική και συνεπή παρουσία του αποτέλεσε βασικό κομμάτι της αγωνιστικής προσπάθειας.
Παράλληλα, ο Άθλος ενισχύει την υποδοχή του με την απόκτηση του Σπύρου Τερζόγλου. Ο 28χρονος λίμπερο, με ύψος 1.90μ. και καταγωγή από το Αμμόβουνο Ορεστιάδας, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Ήφαιστο Φλώρινας, διεκδικώντας την άνοδο στη Volley League. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Ερμογένη Ξάνθης και έχει περάσει μεταξύ άλλων από ΓΣ Γιάννενα, ΧΑΝΘ, ΜΕΝΤ και Φοίνικα Πολίχνης.
Με την εμπειρία και την αγωνιστική του ποιότητα, ο Τερζόγλου έρχεται να προσθέσει λύσεις στη θέση του λίμπερο, με τον Άθλο να συνεχίζει τη διαμόρφωση του ρόστερ του με στόχο μια δυναμική παρουσία στη νέα σεζόν.
