Close Menu
LEGA
    Facebook Instagram YouTube TikTok
    • Home
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
      • Super League1
      • Super League2
      • Γ’ Εθνική
      • Κύπελλο Ερασιτεχνών
      • Τοπικά
    • VOLLEY
      • Volley League Γυναικών
      • Pre League Ανδρών
      • Pre League Γυναικών
      • Α2 Ανδρών
      • Α2 Γυναικών
    • BASKET
      • Elite League
      • National League1
      • National League2
      • Α2 Basket Γυναικών
      • ΕΚΑΣΑΜΑΘ
    • Live
    • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
      • Στίβος
      • ποδηλασία
      • Κολύμβηση
      • Κωπηλασία
      • Πυγμαχία
      • Πάλη
      • Ταεκβοντό
      • Τένις
      • πινγκ πονγκ
      • Ξιφασκία
      • Μηχανοκίνητα
    Facebook Instagram YouTube TikTok
    LEGA
    CHANNEL
    • legaTV
    • NorthLand
    • Elvis Story
    LEGA
    You are at:Home»Γ' Εθνική»Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα των φιλικών
    Γ' Εθνική

    Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα των φιλικών

    26 Αυγούστου 2026
    Share Facebook Email
    Share
    Facebook Email

    Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες των ομάδων της Γ’ Εθνικής, με τα ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια να βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου ανοίγει η αυλαία με τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

    Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τις ομάδες να έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τον βαθμό ετοιμότητάς τους, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων αγώνων.

    Στο Νέο Σιδηροχώρι, η Δόξα θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας τη Δύναμη Αμαράντων. Η αναμέτρηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι γηπεδούχοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη αγωνιστική εικόνα, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για την εμφάνιση των περσινών πρωταθλητών της ΕΠΣ Θράκης.

    Γειτονικό ντέρμπι με άρωμα από τα παλιά θα πραγματοποιηθεί στην Ελευθερούπολη, όπου ο Ορφέας θα φιλοξενήσει το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Ένα παιχνίδι που ξυπνά μνήμες από προηγούμενες αγωνιστικές αναμετρήσεις και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου της περιοχής.

    Στη Δράμα, θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη ενδιαφέρον φιλικό, καθώς η Νέα Αμισός θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Δράμας, σε ένα δυνατό τεστ για τις δύο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

    Παράλληλα, στο Ενωσιακό Γήπεδο Αμισιανών, ο ΑΟ Καβάλα θα αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό, σε μια αναμέτρηση που ξυπνά μνήμες από την περσινή παρουσία των δύο ομάδων στη Super League 2.

    Τέλος, το τρίτο του φιλικό παιχνίδι θα δώσει ο Μέγας Αλέξανδρος Οφρυνίου, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Θρακικό Μητρουσίου. Μία ακόμη σημαντική δοκιμή για την ομάδα του Οφρυνίου, που συνεχίζει την προετοιμασία της και ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

    Το ενδιαφέρον, λοιπόν, παραμένει αμείωτο, με τα σημερινά φιλικά να αποτελούν ακόμη ένα σημαντικό βήμα για τις ομάδες της περιοχής στον δρόμο προς την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

    Βυζαντιο Κοκκινοχώματος Γ' Εθνική Δόξα Δράμας Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου Δύναμη Αμαράντων Μακεδονικός Μέγας Αετός Οφρυνίου Νέα Αμισός Ορφέας Ελευθερούπολης
    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on TikTok
    Share. Facebook Email
    Previous ArticleΤο πρόγραμμα του Νέστου Χρυσούπολης στην League Phase

    Related Posts

    Νέα μεταγραφική προσθήκη για τον Α.Ο.Ξάνθης

    25 Αυγούστου 2026

    Πανθρακικός – ΑΟΞ 2-1: Ανατροπή και φιλική νίκη για τους Κομοτηναίους

    23 Αυγούστου 2026

    Δυνατό τεστ με πέντε γκολ στην Ελευθερούπολη

    23 Αυγούστου 2026
    Top Posts

    Σχεδόν έτοιμο το γήπεδο της Χρυσούπολης

    7 Οκτωβρίου 20252,510 Views

    Πανθρακικός-ΑΟ Ξάνθης LIVE

    14 Σεπτεμβρίου 20251,319 Views

    Γ’ Εθνική LIVE

    29 Ιανουαρίου 20261,246 Views
    Our Picks

    Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα των φιλικών

    Το πρόγραμμα του Νέστου Χρυσούπολης στην League Phase

    Διπλό ελληνικό βάθρο στα 100μ. ύπτιο στους Μεσογειακούς Αγώνες

    © 2026 lega.gr.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.