Η Δόξα Δράμας ενισχύει το ρόστερ της με την απόκτηση του Γιώργου Βαϊλεζούδη, ενός από τους πλέον ελπιδοφόρους νεαρούς κεντρικούς αμυντικούς της γενιάς του.
Γεννημένος στις 6 Μαΐου 2009, ο 17χρονος στόπερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ορέστη Ορεστιάδας, με τον οποίο πραγματοποίησε 14 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες σε νεαρή ηλικία.
Οι εμφανίσεις του αποτέλεσαν το εφαλτήριο για τη μεταγραφή του στην Καβάλα, όπου εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας στη Super League 2. Πλέον, συνεχίζει την ποδοσφαιρική του πορεία στη Δόξα Δράμας, η οποία επενδύει στις δυνατότητές του και προσθέτει ακόμη έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
