Σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε o INTERPLAST-ΓΑΣ Κομοτηνή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Τουλούπη, ενισχύοντας περαιτέρω το ρόστερ της ομάδας του Δημήτρη Λιόγα.
Ο 26χρονος φόργουορντ, με ύψος 1,98 μ., διαθέτει σημαντικές παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, χάρη στην αγωνιστικότητα, την εμπειρία και την πολυδιάστατη παρουσία του στο παρκέ.
Η μπασκετική του διαδρομή περιλαμβάνει σημαντικές στιγμές ήδη από τα πρώτα του βήματα, καθώς τη σεζόν 2016-17 πανηγύρισε την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων με τον ΠΑΟΚ.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την Ευκαρπία στη Β’ Εθνική τις περιόδους 2019-20 και 2021-22, πραγματοποιώντας αξιόλογες εμφανίσεις με απολογισμό 268 πόντους, μέσο όρο 10,7 πόντους ανά αγώνα και 21 εύστοχα τρίποντα.
Την αγωνιστική περίοδο 2022-23 φόρεσε τη φανέλα της ΔΕΚΑ στη National League 1, όπου είχε μέσο όρο 10,5 πόντους ανά παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας τη σταθερότητά του στο επιθετικό κομμάτι.
Ακολούθησε η παρουσία του στη ΧΑΝΘ τις σεζόν 2023-24 και 2024-25, αγωνιζόμενος τόσο στη National League 1 όσο και στην Elite League, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε μέλος του Γ.Σ. Σοφάδων στην Elite League.
Με την απόκτηση του Βαγγέλη Τουλούπη, o INTERPLAST-ΓΑΣ Κομοτηνή προσθέτει στο δυναμικό της έναν αθλητή με εμπειρία, ποιότητα και παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, συνεχίζοντας τον σχεδιασμό της με στόχο να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.
