Μεγάλο διπλό πέτυχε η ΑΕ Κομοτηνής στην έδρα του Ιωνικού. Τα παιδιά του Ηλία Κρεούζη, για ακόμη ένα παιχνίδι, έδειξαν την ανωτερότητά τους απέναντι στους αντιπάλους τους, ανεβάζοντας συνεχώς την απόδοσή τους όσο περνούσε ο αγώνας.
Αυτό αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στο σημερινό ματς, καθώς παρότι η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στα σετ με 1-0 (25-22), αντέδρασε εντυπωσιακά στη συνέχεια. Αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 (16-25) και στη συνέχεια έγινε το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης, κατακτώντας δύο συνεχόμενα σετ και τη νίκη με 1-3 (22-25, 17-25).
Με αυτό το αποτέλεσμα, η ΑΕ Κομοτηνής ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την κορυφή. Την επόμενη αγωνιστική οι Κομοτηναίοι θα υποδεχθούν στο ΔΑΚ την Άμιλλα Τρικάλων.
