Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα συνεχίζει τον σχεδιασμό της με έμφαση στο παρόν αλλά και στο μέλλον, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα Βαγγέλη Κούτουκα.
Ο νεαρός γκολκίπερ, με ύψος 1,95 μ., αποτελεί μια επένδυση με προοπτική, συνδυάζοντας σωματικά προσόντα, αγωνιστική παιδεία και σημαντικές παραστάσεις από επίπεδο ακαδημιών Super League. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με τη φανέλα της Κ19 της ΑΕΛ Novibet, όπου ξεχώρισε για τη σταθερότητά του, τα αντανακλαστικά του και την ικανότητά του στο παιχνίδι με τα πόδια.
Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Κ19 του Λεβαδειακού, του Πρίνου Τρικάλων, του ΑΟ Καλαμακίου, καθώς και της Κ17 του Ιωνικού, διαγράφοντας μια σταθερά ανοδική πορεία και αποκτώντας εμπειρίες από διαφορετικά αγωνιστικά περιβάλλοντα.
Η διοίκηση του ΑΟ Καβάλα, σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο, πιστεύει πως ο Βαγγέλης Κούτουκας διαθέτει όλα τα εφόδια για να εξελιχθεί περαιτέρω και να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Η απόκτησή του εντάσσεται στη φιλοσοφία του συλλόγου για αξιοποίηση νεαρών και φιλόδοξων ποδοσφαιριστών με διάθεση για δουλειά και εξέλιξη.
