Η διοίκηση του ΚΑΟΧ Ευρώπη 87 συνεχίζει δυναμικά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, ενισχύοντας το ρόστερ τόσο με έμπειρους όσο και με ταλαντούχους νεαρούς αθλητές που θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας τους.
Σταύρος Γυμνόπουλος – Η επένδυση στο μέλλον
Ο Σταύρος Γυμνόπουλος, ύψους 1,92 μ. και γεννημένος το 2008, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προσθήκες. Ο νεαρός αθλητής έρχεται με μεταγραφή και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί όχι μόνο στο Ανδρικό Τμήμα αλλά και στις ομάδες U23, U21 και U18. Η παρουσία του αναμένεται να δώσει ενέργεια, ταχύτητα και διάθεση για διάκριση.
Χουάν Μπρουκς – Η εμπειρία και η δυναμική
Στο ρόστερ προστίθεται και ο Χουάν Μπρουκς, γεννημένος το 2000 με ύψος 1,90 μ., ένας παίκτης που έχει αφήσει ήδη το αποτύπωμά του σε αρκετούς ιστορικούς συλλόγους. Έχει αγωνιστεί σε:
-
Αίας Ευόσμου
-
Πολύγυρο
-
Καβάλα
-
ΚΑΟΔ
-
Αετούς Βαρβάρας
-
Παλλεσβιακό
Η εμπειρία του και η μαχητικότητά του θα αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα για την αγωνιστική μας πορεία.
Κωνσταντίνος Νικολακούλης – Το νέο αίμα
Ο Κωνσταντίνος Νικολακούλης, γεννημένος το 2010 και με ύψος 1,92 μ., προέρχεται από τον ΑΣ Πελαργός Λάρισας. Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο αθλητή, που εντάσσεται στο αναπτυξιακό μας πλάνο με στόχο να εξελιχθεί και να κερδίσει τη θέση του στο παρκέ.
Η φιλοσοφία
Με αυτές τις κινήσεις, η ομάδα του ΚΑΟΧ δείχνει έμπρακτα πως στηρίζει τόσο τη νέα γενιά όσο και τους έμπειρους παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν οδηγούς και παραδείγματα για τους νεότερους. Η συνύπαρξη ενθουσιασμού και εμπειρίας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη χρονιά.