CHANNEL

Ο Ηρακλής βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σημαντικής προσθήκης στο ρόστερ του, καθώς ο Νίκολα Ντόβενταν αναμένεται αύριο (Πέμπτη 4/9, 20:20) στη Θεσσαλονίκη, προσγειωνόμενος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός, που έχει αγωνιστεί σε κορυφαία πρωταθλήματα όπως η Bundesliga αλλά και στην Τουρκία, θα περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί επίσημα.

Ο 31χρονος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με την Καραγκιουμρούκ, συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας από τη Β΄ κατηγορία της Τουρκίας, μετρώντας 40 συμμετοχές, 1 γκολ και 8 ασίστ. Στην καριέρα του έχει φορέσει τη φανέλα της Νυρεμβέργης και της Χάιντενχαϊμ στη Γερμανία, ενώ στην πατρίδα του αγωνίστηκε σε Αούστρια Βιέννης, ΛΑΣΚ, Λίφερινγκ και Αλτάχ. Επιπλέον, έχει καταγράψει 16 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων της Αυστρίας.

Με το πλούσιο βιογραφικό του, ο Ντόβενταν αναμένεται να δώσει άμεσα ποιότητα και εμπειρία στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ηρακλή.

photo credit: Iraklis News fb

Share.
Exit mobile version