Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα των Μικτών ομάδων Κ14 της Θράκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, καθώς Ξάνθη, Θράκη και Έβρος πανηγύρισαν ισάριθμες εκτός έδρας νίκες στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.
Η Μικτή της ΕΠΣ Έβρου σημείωσε το ευρύτερο αποτέλεσμα της αγωνιστικής, επικρατώντας με 0-4 της ΕΠΣ Σερρών. Ο Κελεμουρίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς πέτυχε δύο γκολ, ενώ οι Βολιώτης και Βρύζας διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.
Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και η ΕΠΣ Ξάνθης, η οποία πέρασε από τη Δράμα με 0-3 απέναντι στην τοπική Ένωση. Οι Φωτιάδης, Δασκαλόπουλος και Μιχαηλίδης βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, δίνοντας στην ομάδα τους ένα σημαντικό τρίποντο στην πρώτη της παρουσία στη φετινή διοργάνωση.
Από την πλευρά της, η Μικτή της ΕΠΣ Θράκης επικράτησε με 0-1 της ΕΠΣ Καβάλας, σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στο ένα γκολ. Σκόρερ για την ομάδα της Ροδόπης ήταν ο Βούσης, ο οποίος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και χάρισε στην Ένωση τους πρώτους της βαθμούς.
Με αυτόν τον τρόπο, οι τρεις εκπρόσωποι της Θράκης έκαναν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς η πρεμιέρα τούς βρήκε με το απόλυτο των νικών, δημιουργώντας θετικές προϋποθέσεις για τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
- ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Ξάνθης 0-3 (Φωτιάδης, Δασκαλόπουλος, Μιχαηλίδης)
- ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Θράκης 0-1 (Βούσης)
- ΕΠΣ Σερρών – ΕΠΣ Έβρου 0-4 (Βολιώτης, Βρύζας, Κελεμουρίδης 2)
