CHANNEL

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της ΑΕ Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡΑΜ, καθώς στην πρεμιέρα της διοργάνωσης επικράτησε εκτός έδρας της αντίστοιχης ομάδας της ΓΕ Αλεξανδρούπολης με 0-3 σετ.

Το συγκρότημα του Ηλία Κρεούζη παρουσιάστηκε εμφανώς ανώτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, επιβάλλοντας απόλυτα τον ρυθμό του και φτάνοντας με χαρακτηριστική άνεση στην κατάκτηση της νίκης. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στη διακύμανση των σετ, με την ΑΕ Κομοτηνής να επικρατεί με 5-25, 10-25 και 14-25.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι στόχοι της ομάδας της Κομοτηνής είναι υψηλοί. Η U21 της ΑΕ Κομοτηνής φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι την τελική φάση της ευρύτερης περιφέρειας, διεκδικώντας παράλληλα την πρόκριση στο Final 8 της διοργάνωσης.

Το φετινό ρόστερ της ΑΕ Κομοτηνής U21 αποτελείται από τους εξής αθλητές:

Αντωνίου Δημήτρης, Ηλιόπουλος Ελευθέριος, Μπόνιας Νίκος, Ντακούρης Σταμάτης, Παπαχαραλάμπους Ελευθέριος, Τζελέπης Βαγγέλης, Τραπότσης Νίκος, Στρατιδάκης Χαράλαμπος, Πανούσος Μάριος Ιωάννης, Μπόνιας Χρήστος, Μπαλούσης Κωνσταντίνος Ραφαήλ και Δραμιτινός Ιωάννης.

Η ΑΕ Κομοτηνής ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και πλέον στρέφει την προσοχή της στη συνέχεια του πρωταθλήματος, με στόχο να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.

Share.
Exit mobile version