CHANNEL

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με τη δράση να ξεκινά και στους δύο ομίλους. Στον 2ο όμιλο, οι ομάδες είναι έτοιμες για το πρώτο τζάμπολ μιας νέας αγωνιστικής χρονιάς, στην οποία κάθε σύλλογος έχει ήδη θέσει τους δικούς του στόχους.

Δέκα ομάδες απαρτίζουν τον φετινό όμιλο, με τον ΑΣΚ Ξάνθης να αποτελεί τη νέα παρουσία στο πρωτάθλημα, ενώ στο προσκήνιο επιστρέφει και η Φιλία Ορεστιάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια απείχε από τις διοργανώσεις. Παράλληλα, η ΑΕ Κομοτηνής έχει πλέον μετονομαστεί σε Interplast ΓΑΣ Κομοτηνή U23, ενώ από την περασμένη σεζόν δεν συμμετέχει στον όμιλο ο Αίας Κομοτηνής.

Πέντε αναμετρήσεις σε δύο ημέρες συνθέτουν το πρόγραμμα της πρεμιέρας και όλα δείχνουν πως και φέτος το θέαμα και το ενδιαφέρον στην κατηγορία αναμένεται να είναι πλούσια.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου

Η αγωνιστική δράση ξεκινά το Σάββατο, με το Δημοκρίτειο Κομοτηνής να υποδέχεται στις 17:00 τη Φιλία Ορεστιάδας. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του 2ου Λυκείου Κομοτηνής και όχι στο ΔΑΚ.

Την ίδια ώρα, στο κλειστό της Ελπίδας Σαπών, η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον ΑΣΚ Ξάνθης, σε ένα παιχνίδι που αποτελεί ουσιαστικά… ντεζαβού από το Κύπελλο «Τάσος Χαραλαμπίδης». Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πριν από λίγες ημέρες στο Αμοιρίδειο της Ξάνθης, αυτή τη φορά όμως το σκηνικό μεταφέρεται στις Σάπες και στο πρωτάθλημα.

Στον Έβρο, ο Σπάρτακος Διδυμοτείχου θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, σε ένα ιδιαίτερο Εβρίτικο ντέρμπι που ανοίγει τη σεζόν και για τις δύο ομάδες.

Δύο παιχνίδια την Κυριακή

Η δράση στον 2ο όμιλο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στις 18:30, ο Interplast ΓΑΣ Κομοτηνή U23 θα υποδεχθεί τη Θύελλα Φερών στο κλειστό του 2ου Λυκείου Κομοτηνής. Οι δύο ομάδες έχουν αφήσει πολύ καλά δείγματα γραφής στα επίσημα παιχνίδια του Κυπέλλου «Τάσος Χαραλαμπίδης» και αναμένεται με ενδιαφέρον η μεταξύ τους αναμέτρηση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο 2ο Λύκειο και όχι στο ΔΑΚ Κομοτηνής, καθώς ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου δεν λειτουργεί.

Την ίδια ημέρα, στο ΔΑΚ Ξάνθης, ο Αρίων Ξάνθης θα υποδεχθεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, σε ένα ακόμη ενδιαφέρον παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η πρεμιέρα του 2ου ομίλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ είναι γεγονός και πλέον μένει να φανεί ποιοι θα μπουν με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου:

Σάββατο

  • 17:00 Ελπίδα Σαπών – ΑΣΚ Ξάνθης
  • 17:00 Δημοκρίτειο Κομοτηνής – Φιλία Ορεστιάδας
  • 17:00 Σπάρτακος Διδυμοτείχου – Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης

Κυριακή

  • 18:30 Interplast ΓΑΣ Κομοτηνή U23 – Θύελλα Φερών
  • 17:00 Αρίων Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Share.
Exit mobile version