CHANNEL

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και τον Άρη Αβάτου, με τους δύο τεχνικούς να έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Η ομάδα του Καρυπίδη έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι αντιμετώπισε μια ομάδα της Γ’ Εθνικής. Ο Άρης Αβάτου κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί δύο φορές στο σκορ, χωρίς όμως να μπορέσει να κρατήσει μέχρι το τέλος το προβάδισμά του.

Από την πλευρά της, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου μπορεί να είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της και να δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο για ακόμη ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει στον βαθμό που θα ήθελε. Παρ’ όλα αυτά, έδειξε χαρακτήρα, καθώς και στις δύο περιπτώσεις που βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο Άρης Αβάτου άνοιξε το σκορ με τον Ζεμαλή Μπαργκάν, ο οποίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Δόξα απάντησε επίσης από την άσπρη βούλα, με τον Δημητριάδη να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.

Ο Άρης Αβάτου πήρε εκ νέου το προβάδισμα, αυτή τη φορά με τον Ηρακλή Βασιλάκη να κάνει το 1-2.

Ωστόσο, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Δημητριάδης βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Άρης Αβάτου 2-2.

Ένα φιλικό παιχνίδι με εκατέρωθεν θετικά στοιχεία, αλλά και αρκετά σημεία που οι δύο προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν ενόψει της συνέχειας.

photo credit Konstantina Zervataridou

Share.
Exit mobile version