Την απόκτηση του Ανδρόνικου Κονιόρδου ανακοίνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας, ενισχύοντας τη θέση του κεντρικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Pre League Ανδρών.
Ο 25χρονος Θεσσαλονικιός, με ύψος 1,88 μ., αγωνίζεται ως κεντρικός και αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμη σημαντική λύση στα χέρια του Δημήτρη Βλασακίδη για τη σεζόν 2026-2027.
Ο Κονιόρδος έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ μέσα από τις Ακαδημίες του Ηρακλή το 2014, όπου παρέμεινε μέχρι το 2020. Στα χρόνια της παρουσίας του στον «Γηραιό» αγωνίστηκε στις αναπτυξιακές κατηγορίες και πανηγύρισε σημαντικές επιτυχίες, κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων το 2015 και το Πρωτάθλημα Εφήβων το 2018.
Ακολούθησε η ΑΕΝ Πανοράματος, στην οποία αγωνίστηκε από το 2020 έως το 2022, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες στο πρωτάθλημα της Α2.
Η συμφωνία με τον Κονιόρδο εντάσσεται στον σχεδιασμό του Άθλου Ορεστιάδας για τη νέα σεζόν, με την ομάδα να συνεχίζει την προσπάθεια δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού ρόστερ, με στόχο να παρουσιαστεί δυνατή στις απαιτήσεις της Pre League.
