Ο Νίκος Παπαγγελής συνεχίζει να εκπροσωπεί την Ελλάδα με συνέπεια και να ανεβάζει ψηλά τη γαλανόλευκη σημαία στο παγκόσμιο στερέωμα.
Σπουδαία εμφάνιση για τον Έλληνα Παραολυμπιονίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρα Ποδηλασίας Δρόμου, που διεξάγεται στο Χάντσβιλ της Αλαμπάμα.
Ο Νίκος Παπαγγελής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην ατομική χρονομέτρηση της κατηγορίας C2, καταλαμβάνοντας την 6η θέση μεταξύ των κορυφαίων αθλητών του κόσμου.
Ο Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με μέση ωριαία ταχύτητα 46,32 χλμ./ώρα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά το υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο και τη θέση του στην παγκόσμια ελίτ της Παρα Ποδηλασίας.
Πρόκειται για ένα σημαντικό αποτέλεσμα για την ελληνική Παραολυμπιακή ποδηλασία, το οποίο, πέρα από την αγωνιστική αξία, προσφέρει και πολύτιμους βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.
