CHANNEL

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στους Μεσογειακούς Αγώνες «Taranto 2026», με τον Παναγιώτη Μπιτάδο να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο τρίαθλο.

Ο Έλληνας αθλητής πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα και κατάφερε να αφήσει πίσω του τον ανταγωνισμό, χαρίζοντας στην Ελλάδα ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση.

Η στιγμή της απονομής ήταν ξεχωριστή, με τη γαλανόλευκη να βρίσκεται στην κορυφή και τον Μπιτάδο να πανηγυρίζει τη σπουδαία διάκριση μαζί με τον Παναγιώτη Πολύζο και τον Πρόεδρο της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Χρήστο Γείτονα.

Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή τόσο για τον ίδιο τον αθλητή όσο και για το ελληνικό τρίαθλο, με την ελληνική αποστολή να συνεχίζει να προσθέτει σημαντικές διακρίσεις στη συγκομιδή της στο «Taranto 2026».

Share.
Exit mobile version