CHANNEL

Πληροφορηθήκαμε το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσει η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της, με στόχο να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Σπύρου Κουτσογιάννη έχει προγραμματιστεί για τις 19 Αυγούστου. Η συγκεκριμένη ημερομηνία επιλέχθηκε καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι φοιτητές και οι υποχρεώσεις τους δεν επέτρεπαν νωρίτερη έναρξη της προετοιμασίας.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 26 Αυγούστου απέναντι στη Δύναμη Αμαράντων, ενώ τρεις ημέρες αργότερα, στις 29 Αυγούστου, η Δόξα θα αντιμετωπίσει την Ασπίδα Ξάνθης.

Το πρόγραμμα των φιλικών συνεχίζεται στις 2 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την ΑΕ Θράκης, ενώ στις 5 Σεπτεμβρίου οι «ασπρόμαυροι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Φιλία, την ομάδα που καθοδηγεί ο Κυριάκος Χριστοδουλάκης.

Στη συνέχεια ακολουθούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, με τους αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και του Super Cup «Νίκος Ντοσίδης». Παράλληλα, ο Σπύρος Κουτσογιάννης και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε αναζήτηση ακόμη μίας φιλικής αναμέτρησης, η οποία θα διεξαχθεί είτε ανάμεσα στα δύο επίσημα παιχνίδια είτε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Στόχος του τεχνικού επιτελείου είναι η ομάδα να αποκτήσει τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό και να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην ιστορική της συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Share.
Exit mobile version