CHANNEL

Παρελθόν από το ρόστερ του Πανθρακικού αποτελεί ο Γιώργος Γκουτσίδης, με τις δύο πλευρές να ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Super League 2. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Κομοτηνής για επαγγελματικούς λόγους, κλείνοντας έναν ιδιαίτερα σημαντικό κύκλο παρουσίας στον σύλλογο.

Ο Γκουτσίδης συνδέθηκε με τον Πανθρακικό από νεαρή ηλικία, καθώς αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής Κ17 και Κ19, ενώ υπέγραψε και το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του με τα «πράσινα». Τον Οκτώβριο του 2021 επέστρεψε στην Κομοτηνή, σε μια περίοδο που ο σύλλογος επιχειρούσε να χαράξει τη δική του πορεία επανεκκίνησης.

Από την επιστροφή του και έπειτα αποτέλεσε σταθερό σημείο αναφοράς για την ομάδα, καταγράφοντας περισσότερες από 130 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Η παρουσία του χαρακτηρίστηκε από συνέπεια και σταθερότητα, με μέσο όρο 26 αγώνες ανά αγωνιστική περίοδο, προσφέροντας σημαντικές λύσεις σε κάθε φάση της αναπτυξιακής πορείας του Πανθρακικού.

Κατά τη σεζόν 2025-26 συμμετείχε σε 29 αναμετρήσεις και σημείωσε τρία γκολ, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου της ανόδου στη Super League 2.

Στη διάρκεια της δεύτερης θητείας του στον σύλλογο συνδύασε την παρουσία του με σημαντικές επιτυχίες. Πανηγύρισε δύο ανόδους, αρχικά από την Α’ ΕΠΣ Θράκης στη Γ’ Εθνική και στη συνέχεια από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2, ενώ συμμετείχε στις κατακτήσεις τεσσάρων Κυπέλλων ΕΠΣ Θράκης και πέντε Super Cup «Νίκος Ντοσίδης».

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους, ο Πανθρακικός αποχαιρετά έναν ποδοσφαιριστή που συνέδεσε το όνομά του με μία από τις πιο επιτυχημένες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου

Share.
Exit mobile version