CHANNEL

Σημαντική εκπροσώπηση θα έχει η Ροδόπη σε διεθνές επίπεδο, καθώς η αθλήτρια του ΓΑΣ Κομοτηνή, Πηνελόπη Κυρλή, κέρδισε μια θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας για το Τουρνουά Φιλίας που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στο Κάντιθ της Ισπανίας.

Η επιλογή της νεαρής μπασκετμπολίστριας στην τελική δωδεκάδα της Εθνικής Παγκορασίδων αποτελεί αναγνώριση της αγωνιστικής της εξέλιξης και της προσπάθειας που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια, τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού Χρήστου Σκαλωμένου, η ελληνική ομάδα θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι σε μερικές από τις κορυφαίες σχολές του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναμετρήσεις με την οικοδέσποινα Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία, προσφέροντας στις αθλήτριες πολύτιμες εμπειρίες και σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις ενόψει των επόμενων διεθνών υποχρεώσεών τους.

Για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, η παρουσία της Πηνελόπης Κυρλή στο εθνικό συγκρότημα αποτελεί ακόμη μία επιβεβαίωση της συστηματικής δουλειάς που πραγματοποιείται στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου. Παράλληλα, η επιτυχία της νεαρής αθλήτριας στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ στην περιοχή, αναδεικνύοντας το ταλέντο που υπάρχει και εξελίσσεται μέσα από τις τοπικές ακαδημίες.

Share.
Exit mobile version