CHANNEL

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών της ΧΑΝΘ συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α2 Γυναικών, ανακοινώνοντας δύο σημαντικές προσθήκες που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα.

Στο δυναμικό της ομάδας εντάσσεται η 23χρονη πασαδόρος Εμμανουέλα Μπουρλή, η οποία διαθέτει πλούσιες παραστάσεις από την παρουσία της σε συλλόγους όπως ο Περσέας, ο Ηρακλής, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΑΣ Γιάννινα και το Πειραματικό. Η πορεία της σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και η εμπειρία που έχει αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια αποτελούν σημαντικά εφόδια για τη νέα της ομάδα.

Παράλληλα, η ΧΑΝΘ καλωσορίζει και την πασαδόρο Ασημίνα Γκλαβίνα, η οποία έρχεται να προσθέσει ποιότητα και βάθος στη συγκεκριμένη θέση. Η Ασημίνα έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ηρακλή, ενώ αποτέλεσε και μέλος της Κ20 του ΠΑΟΚ, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Οι δύο αθλήτριες ενισχύουν μια νεανική αλλά ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει και τη φετινή σεζόν στην Α2 Γυναικών με στόχο μια ανταγωνιστική παρουσία και μια πορεία που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ιστορίας και της δυναμικής του συλλόγου.

Share.
Exit mobile version