CHANNEL

Ιδρωσε, αλλά τα κατάφερε η ομάδα του Άτλα Κομοτηνής να πάρει την πρόκριση για τα play off ανόδου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι απέναντι στο Ρούπελ Σιδηροκάστρου επικράτησε με σκορ 69-51, δείχνοντας ξεκάθαρα τη μεγάλη της θέληση για συμμετοχή στην τελική φάση και κάνοντας το 2-1 στις νίκες.

Το σαββατιάτικο ματς ήταν ουσιαστικά υπόθεση των Κομοτηναίων, οι οποίοι είχαν το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, παίζοντας παράλληλα και πολύ καλό μπάσκετ. Τσιρώζης με 19 πόντους (4 τρίποντα) και Τότογλου με 13 (2 τρίποντα) ήταν οι πρώτοι σκόρερ, ενώ από την πλευρά του Ρούπελ ξεχώρισαν ο Τάσκος με 15 και ο Παπαδόπουλος με 11 πόντους.

Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης συμπληρώθηκε η τετράδα για την τελική φάση, όπου θα διεξαχθεί ένα μίνι πρωτάθλημα, από το οποίο θα προκύψει ο μεγάλος πρωταθλητής που θα πάρει το εισιτήριο για τη National League 2. Τα πρώτα παιχνίδια, εκτός απροόπτου, αναμένεται να ξεκινήσουν στις 4 Απριλίου.

Δεκάλεπτα: 21-17, 38-23, 57-40, 69-51.

Άτλας Κομοτηνής (Παπουής): Τσιρώζης 19(4), Τότογλου 13(2), Ζιούτης 3, Τζουβάρας 6, Ελευθερούδης 4, Δερβεντζής 6(2), Τυροβούζης 4, Κεφαλογιάννης 6, Καφετζής 5, Μπορμπίδης 3(1), Θεοφανούδης, Παπαδόπουλος.

Ρούπελ (Μάντζιος – Αραμπατζής): Τάσκος 15, Παπαδόπουλος 11(1), Καραγιώργος 4(1), Καμπέρης 7(1), Τοπολίγκας 6, Τεπεκιτζής 8(2).

Share.
Exit mobile version