CHANNEL

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την κλήση του αθλητή της Ακαδημίας του, Μιχαηλίδη Γιάννη, στην Προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κ14. Οι προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 13–15 Φεβρουαρίου 2026 στις Σέρρες.

Η σημαντική αυτή διάκριση έρχεται ως επιστέγασμα της συστηματικής προσπάθειας και της αφοσίωσης που επιδεικνύει ο νεαρός ποδοσφαιριστής καθημερινά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Γιάννης αποτελεί ένα παιδί με αγωνιστική συνέπεια, πειθαρχία και ξεκάθαρο προσανατολισμό στους στόχους του, στοιχεία που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία και τις αξίες της Ακαδημίας του ΑΟΞ.

Για τον σύλλογο, η παρουσία ενός αθλητή του στις επιλογές της Εθνικής Ομάδας συνιστά επιβεβαίωση της ποιοτικής δουλειάς που πραγματοποιείται στα τμήματα υποδομών. Παράλληλα, λειτουργεί ως έμπνευση για όλα τα παιδιά της περιοχής που ονειρεύονται να διακριθούν μέσα από το ποδόσφαιρο.

Ο Α.Ο. Ξάνθης συνεχίζει με συνέπεια την επένδυση στις αναπτυξιακές ηλικίες, στηρίζοντας τους νεαρούς αθλητές του στην πορεία τους προς την αγωνιστική και προσωπική τους εξέλιξη, με την προσδοκία ότι ανάλογες επιτυχίες θα ακολουθήσουν και στο μέλλον από ακόμη περισσότερα παιδιά της Ξάνθης.

Share.
Exit mobile version