CHANNEL

Το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η απόκτηση του Χρήστου Κωνστανταράκη από το Νέο Σιδηροχώρι στην ομάδα του Πανθρακικού. Κι αυτό διότι, ως «δικό μας παιδί», θα είχε την ευκαιρία να αποδείξει σε πολλούς την αξία του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Αντ’ αυτού, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν πήρε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος και πλέον να αναζητά την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Ο Χρήστος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Σε ηλικία 13 ετών μετακόμισε στην ΠΑΕ Ξάνθη, ενώ στα 15 του επέστρεψε στην Κομοτηνή για λογαριασμό του Πανθρακικού. Στη συνέχεια φόρεσε για περίπου τρία χρόνια τη φανέλα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη δεχθεί προτάσεις τόσο από ομάδες της Γ’ Εθνικής όσο και από συλλόγους του τοπικού πρωταθλήματος της Ροδόπης.

Share.
Exit mobile version