CHANNEL
Με μία σπουδαία διάκριση ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U11 ο νεαρός αθλητής του ΑΣ Δημοκρίτειο, Νικήτας Τσίτσιος. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Καρδίτσας στις 22 και 23 Νοεμβρίου, φιλοξενώντας περισσότερους από 400 ανερχόμενους παλαιστές από όλη την Ελλάδα.

Ο Τσίτσιος αγωνίστηκε στην κατηγορία των 34 κιλών της ελευθέρας πάλης και πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία, σημειώνοντας τέσσερις νίκες υψηλού επιπέδου. Συγκέντρωσε συνολικά 44 πόντους, παραχωρώντας μόλις 2 στους αντιπάλους του, μια επίδοση που επιβεβαίωσε την εξαιρετική του αγωνιστική κατάσταση. Σύμφωνα με τον προπονητή του, Θεόδωρο Καρυπίδη, ο τελικός ήταν ο πιο απαιτητικός αγώνας, ωστόσο ο αθλητής ανταποκρίθηκε άψογα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το Τμήμα Πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο στρέφει ήδη το βλέμμα στις επόμενες διοργανώσεις. Σημαντικός επόμενος σταθμός θα είναι το Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας, όπου αρκετοί αθλητές του συλλόγου αναμένεται να συμμετάσχουν σε διεθνείς αναμετρήσεις.

Share.
Exit mobile version