Εδώ και δυο χρόνια έχει γεννηθεί ένας σύλλογος που μόνο από το όνομά του μπορείς να καταλάβεις ότι πρόκειται για κάτι αρκετά σοβαρό. ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής. Δεν θα μιλήσουμε για το ότι μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφερε να φέρει στο σωματεία πολλές διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Δεν θα μιλήσουμε για το ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα από την ίδρυσή του κατάφερε να ανέβει πολλές σκάλες στον πίνακα της κατάταξής των συλλόγων, συγκεκριμένα από την 91η στην 50η θέση. Θα τονίσουμε ότι όλοι που απαρτίζουν τον συγκεκριμένο σύλλογο βλέπουν σε όλους τους αθλητές τους τους αυριανούς πρωταθλητές. Και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με την σκληρή δουλειά, όπως μας τόνισε και ο κ. Τσιπουρίδης που είναι από τα ιδρυτικά μέλη αυτού το εγχειρήματος. Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε την περασμένη εβδομάδα στο χώρο που προπονούντες οι αθλητές του ΠΑΣ και να συνομιλήσουμε με τον κ. Τσιπουρίδη για πολλά θέματα.

Ζητούμε συγνώμη που αργήσαμε να βγάλουμε το ρεπορτάζ στον αέρα, αλλά υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα με το υλικό της συνέντευξης